7 Beste Vibrators Die Je Voor Je Vriendin Kan Kopen

02-02-2017

7 Beste Vibrators Die Je Voor Je Vriendin Kan Kopen 

vibrator kopen voor vriendin 

Een vibrator kopen voor je vriendin of vrouw is een goed idee. Maar scraper weet je wat de juiste is? Hier dregs je wat de 7 beste vibrators zijn kick the bucket je kunt kopen voor je vriendin. En scraper je er eentje uitkiest kick the bucket het beste bij jouw accomplice past. 

 

Waarom zou jij een vibrator kopen? 

Vrouwen gebruiken soms een vibrator om zichzelf te verwennen, maar een speeltje kan ook juist met z'n tweeën gebruikt worden. Een vibrator is alleen voor stelletjes kick the bucket 100 % seksueel operation hun gemak zijn bij elkaar. Juist voor de vrouwen bite the dust het spannend vinden om nieuwe dingen uit te proberen. Als je dus beter wil worden in bed en meer variatie in je liefdesleven wil hebben, is dit daar idealize voor. Het heeft er dus niets mee te maken of je zelf goed twisted in bed. Juist niet. Een vibrator geeft jullie beide additional genot. Het maakt jullie seksleven spannender. Het bereidt haar voor operation de penetratie. Zij komt sneller klaar.

 

Wanneer pak je je viberator erbij? 

Bij het voorspel 

Vibrators maken het voorspel veel intenser. Je kan haar ermee prikkelen en verleiden. Hierdoor is ze al voorbereidt operation de penetratie. 

 

Tijdens de seks 

Ook heb je vibrators voor tijdens de seks bite the dust haar clit stimuleren – en de seks dus vele malen intenser maken voor haar EN voor jou. 

 

Na de seks 

Ben jij al (te vroeg) klaargekomen, maar zij nog niet? Met een vibrator komt ze zo klaar. Tool kies je de juiste vibrator voor haar? 

 

Lijkt het jou wel wat om jullie seksleven nog spannender te maken? 

Dan heb je twee keuzes: 

1. Samen uitzoeken 

2. Haar verrassen 

Voor beide opties is het belangrijk om te weten wat voor soort vibrator jouw vrouw of vriendin het liefste zou willen. Koop je de verkeerde? Dan schrik ze zich misschien dood of erger nog: walgt ze van wat je gekocht hebt en kun je seks helemaal wel vergeten. Je moet dus goed in kunnen schatten waar ze opgewonden van raakt. 

 

Ja je leest het goed. Je moet er een gesprek over hebben. Niet iedereen is van zichzelf zo avontuurlijk ingesteld en misschien moet ze eerst even wennen aan het idee. Het kan wat ongemakkelijk zijn om erover te praten. Maar je kan maar beter haar voorkeuren weten, voordat je haar iets geeft wat ze helemaal niet wil. 

Twee dingen zijn belangrijk: 

1. Dat je haar vertelt dat seksspeeltjes volkomen normaal zijn om te gebruiken. Zet het neer als iets avontuurlijks om te doen in plaats van iets serieus. 

2. Overtuig haar dat je de seks nu niet saai vindt, maar dat dit juist een teken is dat jullie een gezond seksleven hebben. Een vibrator kan dit alleen nog maar beter maken.​ 

 

Bereid haar voor voordat je een vibrator introduceert aan haar 

Als je haar een paar dagen niet ziet, zeg dan dat ze een paar dagen zonder seks moet... of nou ja, ze kan genoeg lol kan hebben met haar vibrator verzameling. ​Hieruit kan je wel haar reactie peilen. En trouwens. Bijna ELKE vrouw heeft er wel een. Als ze reageert met "Zo ben ik niet", dan reageer jij met "Tijd dat ik er dan eentje voor je haal" en als ze lacherig reageert, weet je dat ze er tenminste een heeft, en dan is het geen enkel probleem als je ermee aan komt zetten. Reward: Eventueel kan je het er ook wat dieper over hebben. Wat ze lekker vindt and so on, of ze er een zou willen uitproberen samen.​ Dat maakt het een stuk makkelijker om een vibrator uit te kiezen. 

Wat voor soorten vibrators zijn er? 

Veel. Je hebt ze in allerlei modellen, kleuren en materialen. En ze kunnen allemaal wat anders. Kortom: de ene vibrator is de andere niet. Dit helpt om je keuze wat makkelijker te maken: 

 

Wat moet ie doen? 

Je hebt vibrators voor inwendig en uitwendig plezier. De uitwendige vibrators stimuleren de clitoris, de inwendige – je raadt het al - kun je dus inbrengen. Een inwendige vibrator - heb je in een klassiek demonstrate dat er zo realistisch mogelijk uitziet en niet meer doet dan z'n werk. Ook heb je een g-spot demonstrate met licht gebogen beat dat zachtjes trilt. Bij veel vrouwen is de g-spot lastig te vinden, maar niet met deze vibrator.  De uitwendige vibrator - is helemaal gericht operation het stimuleren van de clitoris zoals een tong of vinger het zou doen. 

 

Waar wil je viberator voor gebruiken? 

Wil je een vibrator voor je vriendin kopen, zodat ze trim zelf kan gebruiken of wil jij ook meedoen? Moet hij waterdicht zijn of is dat niet nodig? Allemaal dingen om operation te letten voordat je een vibrator uitkiest voor je vriendin. Je kan kiezen voor een vibrator bite the dust jij kan aansturen (of zij zelf) of bite the dust je inbrengt en waarbij nog ruimte is voor jou, zodat jullie beide van het speeltje kunnen genieten. Voor stelletjes is de We Vibe een aanrader. De vibrator brengt je bij haar in en blijft zitten terwijl jullie neuken. Plezier voor beiden. 

 

 Vibrators Om Te Kopen Voor Je Vriendin 

Omdat elke vrouw anders is, heb ik de vibrators ingedeeld naar sort vrouw. Sommige vibrators zijn namelijk meer geschikt voor ervaren vrouwen, en andersom. 

Kijk maar:​ 

Voor verlegen meisjes

Heeft ze nog nooit een vibrator gebruikt, dan moet je niet aankomen met maatje tarzan in neonkleuren en vijf verschillende draaiende onderdelen en standen. 

Het beste kun je beginnen met een uitwendig e vi brator, óf een niet te grote inwendige vibrator. 

Kies een onschuldig kleurtje zoals paars of roze. Dan voelt het meteen al minder gek voor haar. 

Belangrijk is dat hij niet teveel geluid maakt. 

 

Clitoris vibrator 

Kies niet meteen een hele heftige clitoris vibrator. Deze stimuleert de clit nogal krachtig wat onervaren vrouwen heel heftig kunnen vinden. Aanrader: vinger v ibrator. Deze is zo klein dat hij bijna niet kan afschrikken. Zelfs als je vriendin onervaren is met vibrators vindt ze dit nog een leuke om uit te proberen. 

 

Kleine inwendige vibrator. 

Met de smaller than normal vibrator zit je altijd goed. Deze is niet te groot en mooi om mee te beginnen. Aanrader voor de vrouw bite the dust niet van poes-pas houdt: klassieke v ibrator. Deze vibrator ziet er meestal uit als een gewone penis, doet gewoon z'n werk en meer niet. 

 

Het soort dat moeilijk klaar kan komen 

Het stimuleren van de clitoris is bij de meeste vrouwen nodig om klaar te kunnen komen. Als je vriendin moeite heeft om klaar te komen, dan kun je dus het beste voor een uitwendige vibrator kiezen met een krachtige vibratie. Kies er een met regelbare vibratiesterkte – dan kun je makkelijk experimenteren wat ze het lekkerste vindt en het beste werkt. Ook hierbij is het belangrijk dat hij niet teveel geluid maakt – dat kan haar alleen maar afleiden. 

 

Dubbele stimulatie 

Sommige vrouwen komen sneller klaar als ze zowel inwendig als uitwendig gestimuleerd worden. Neem daarom deze: Een Tarzan display waarbij ze zowel clitoraal als vaginaal wordt gestimuleerd. Zo komt ze veel makkelijker klaar. 

 

Voor de ervaren vrouw met lef 

Heeft je vrouw of vriendin al een vibrator of weet je dat ze wel in is voor wat meer gedurfde modelletjes? Kies dan een wat minder standaard variation vibrator. 

Bijvoorbeeld: 

Tarzan of rabbit: deze vibrator ziet er al meteen wat indrukwekkender uit. En is dus niet geschikt voor de verlegen vrouw. Het heeft twee uiteindes om zowel vaginaal als clitoraal te stimuleren. De beat draait vaak en het onderste gedeelte is in de vorm van een dolfijn of konijn. 

De iPodvibrator: dit speeltje kun je aansluiten operation je iPod of iPhone en reageert operation het ritme van de seksmuziek of jouw aanwijzingen. Laat haar komen wanneer jij shrink through een appje operation je telefoon. 

Anale vibrator: Wil ze echt eens wat anders proberen dan kun je een anale vibrator kopen. Vooral als jullie al anale seks hebben. De punt van deze vibrator is wat dunner, zodat je stitch makkelijker in kunt brengen. 

Nu je weet welke vibrator je het beste voor jouw vrouw of vriendin kunt kopen is het ook wel handig om te weten HOE je een vibrator gebruikt. 

 

7 Dingen Die Elke Man Moet Weten Over Een Vibrator Gebruiken Bij Hun Vriendin 

1. Zet je vibrator niet meteen aan​ 

Een vibrator is wat kouder dan lichaamstemperatuur. Laat haar dus eerst wennen aan de vibrator entryway eerst alleen met de best haar schaamlippen aan te raken. 

2. Zorg dat ze nat en geil is 

Een vibrator kick the bucket stroef naar binnen gaat is niet zo lekker. Daarom is het heel belangrijk dat je haar eerst goed geil maakt en daarna pas de vibrator gebruikt. Wil je weten scraper je dat doet? Remains dit artikel met 10 tips. 

Zorg dus dat ze goed nat is voordat je verder gaat of gebruik (verwarmende) glijmiddel. 

3. Start met de laagste stand 

De meeste vibrators hebben meerdere standen, start met de laagste en ontdek dan wat ze lekker vindt entryway de snelheid langzaam operation te voeren. 

4. Roteer en varieer 

Een vibrator hoef je niet alleen operation en neer te bewegen. Je kan ook roterende bewegingen maken , harder en zachter stoten of het beat afwisselen. 

5. Probeer en experimenteer 

Sommige vrouwen vinden het lekker om een vibrator stevig tegen de clitoris aan te houden, andere hebben liever kleine cirkelende bewegingen. Vindt ze het lekker om de clitoris coordinate te stimuleren of eerst het gebied eromheen? 

Daarnaast kun je vibrators ook gebruiken tijdens bijvoorbeeld anale seks om haar clitoris te stimuleren terwijl jij haar kontje neukt. 

6. Vraag en communiceer​ 

Vraag waar je mee entryway moet gaan of luister naar haar ademhaling (bite the dust sneller gaat als ze het lekker vindt). Iedere vrouw heeft andere voorkeuren en daar kom je maar operation 1 manier achter… 

Reward: Hoe je haar keihard klaar kan laten komen 

Als je een vibrator koopt voor je vriendin is dat een eerste stap om beter te worden in bed. 

Maar wist je dat er nog meer coole trucjes zijn bite the dust je kan leren om haar keihard klaar te laten komen?